Jeugdfonds Sport & Cultuur

0243527_Jeugdfonds_Sport___Cultuur_-_voetbal_edt.jpg
Meedoen aan sport dankzij Jeugdfonds Sport & Cultuur

REGIO – Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil kinderen helpen die graag op voetbal, muziekles, dansles, kickboksen, turnen of judo willen, maar waar thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds kan voor kinderen en jongeren de contributie of het lesgeld betalen. Ook is het soms mogelijk een bijdrage aan te vragen voor zaken die nodig zijn, zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.
De aanvraag voor een bijdrage gaat via een intermediair, een tussenpersoon. Dat kan bijvoorbeeld een leraar, buurtsportcoach of een professioneel hulpverlener zijn. Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met Willemien Kragt van Sport in Rheden via w.kragt@rheden.nl.

jeugdfondssportencultuur.nl/gelderland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.