IVN-wandeling over Beekhuizen

0243502_beekhuizerbeekjaap-1.jpeg
.

VELP – Op zondag 20 november van 10.00 uur tot ongeveer 12.15 uur verzorgt IVN Oost-Veluwezoom de excursie ‘De natuur en cultuurhistorie van landgoed Beekhuizen’. De excursie start vanaf de parkeerplaats bij voormalig zwembad Beekhuizen, net vóór de hockeyvelden in Velp. Landgoed Beekhuizen is een parkachtig landgoed met mooie natuur en een rijke cultuurhistorie. Op deze ochtend worden wandelaars tijdens een afwisselende wandeling bijgepraat over de ontstaansgeschiedenis van dit landgoed en de aanwezige natuurlijke en cultuurhistorische elementen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.