Intocht van Sinterklaas in Klarenbeek

0243785_Sint_Klarenbeek_S_en_P_edt.jpg
Ook in Klarenbeek is Sinterklaas aangekomen - S&P

KLARENBEEK – Zaterdag 12 november stonden honderden kinderen stonden bij het MFC in Klarenbeek te wachten op de komst van de hoge gast uit Spanje. De Sint kwam vergezeld van vele Pieten met een golfkarretje het terrein oprijden. Daarna ging Sinterklaas met zijn gevolg naar de zaal in het MFC. Hier sprak hij de kinderen toe. De groep S&P’84 zorgde daarna voor een vrolijk programma.

S&P’84 is de Klarenbeekse vereniging die het sinterklaasfeest voor veel kinderen (en ouderen) tot een echt feest maakt. Al sinds 1984 verzorgt de organisatie sinterklaasoptredens in Klarenbeek en omgeving. Zo doen de vrijwilligers van S&P al jaren de sinterklaasintochten in de omgeving van Klarenbeek. Op veel basisscholen in de omgeving van Klarenbeek zijn ze elk jaar weer te vinden. Ook hebben zij een aparte toneelgroep. Deze Pieten voeren hun stukje op tijdens een intocht of bij een bedrijf, ze maken elk jaar weer wat spannends mee.
In de afgelopen jaren heeft de groep flink geïnvesteerd in nieuwe kleding voor de Sinterklazen en de Pieten. Zo hebben zij de echte televisiebaarden en prachtige nieuwe pietenpakken. Deze vereniging bestaat geheel uit vrijwilligers, die zich elk jaar in de Sinterklaasperiode geheel belangeloos met het grootste enthousiasme inzetten om de kinderen te verblijden. Een deel van de opbrengst wordt ieder jaar geschonken aan een goed doel in Klarenbeek.

Foto: S&P’84

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.