Informatieavond over restauratie Den Eikenboom

0243022_Den_Eikenboom_Loenen.jpg
. - Martien Kobussen

LOENEN – In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met hotel-restaurant Den Eikenboom. Daarin beloofde hij de inwoners van het dorp opnieuw bij te praten als de plannen wat verder gevorderd zouden zijn. Dat moment is nu daar. De verbouwing van Den Eikenboom in Loenen vordert gestaag. Inmiddels zijn de plannen voor de toekomstige indeling van het gebouw en de buitenruimte eromheen klaar.
Inwoners van Loenen zijn van harte welkom op woensdag 23 november in de grote zaal van dorpscentrum De Brink. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Fred Janssen laat dan de ontwerpen zien en zal vertellen over de plannen met betrekking tot de horeca.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.