Hortus Aquatilis zoekt leden

0243385_Aquarium.jpg
.

DIEREN – De Dierense aquarium-, terrarium- en vijververeniging Hortus Aquatilis kan wel nieuwe leden gebruiken. De vereniging bestaat al ruim 70 jaar. Tijdens bijeenkomsten van de vereniging gaan leden regelmatig met elkaar in gesprek, wisselen gedachten uit en delen hun kennis over uiteenlopende onderwerpen. Er zijn leden met fraaie gezelschapsaquaria, maar ook leden die een speciaal aquarium hebben ingericht voor het houden van een bepaald soort visje. Sommige leden beschikken over een combinatie van aquarium en terrarium. Ook vijverbezitters hebben zich bij de club aangesloten. Regelmatig wordt er een gastspreker uitgenodigd die een bepaald onderwerp van de hobby uitgebreid bespreekt. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een keer langskomen en kennismaken. De ledenbijeenkomsten vinden plaats op de eerste dinsdag van de maand om 20.00 uur in de Oase in Dieren. Contactpersoon is Henk van Someren; hs411@hotmail.com of 0313-785231.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.