Handwerkmarkt in Ons Raadhuis

0244301_Handwerken.jpg
.

VELP – Maandag 28 november wordt er een handwerkmarkt gehouden in Ons Raadhuis in Velp. Tussen 14.30 en 16.30 zijn hier cadeautjes voor de feestdagen en warme dingen voor de winter te koop. Met gasten en vrijwilligers zijn de leukste dingen gemaakt, zoals een gebreide slinger, bijzondere pannenlappen en gestoffeerde mappen en doosjes. En allerlei brei- en haakwerk voor de koude dagen, zoals mutsen, collen, sjaals, omslagdoeken en handwarmers. Ook zijn er sieraden en bijvoorbeeld engeltjes en kerststerren van kralen. De koffie staat klaar. Er kan zowel met pin als cash betaald worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.