Handen uit de mouwen op Natuurwerkdag

0243086_Natuurwerkdag_Rietgords_Leuvenheim.jpg
Natuurwerkdag bij de Rietgors in Leuvenheim - Henny Versteeg

LEUVENHEIM – Vrijdag 4 en zaterdag 5 november werd er op verschillende plaatsen in Nederland hard gewerkt om de omgeving een beetje mooier te maken tijden de Natuurwerkdag. Dit is de grootste vrijwilligersdag in het groen.
In Leuvenheim staken de vrijwilligers van Bijenlint Leuvenheim op zaterdag de handen uit de mouwen. Jong en oud verzamelde zich bij basisschool de Rietgors. Hier werd een een inheemse haag van ruim 100 meter geplant en werden er inheemse bomen en struiken in de grond gezet. Met deze aanplantingsactie hopen de vrijwilligers De Rietgors nog aantrekkelijker te maken voor wilde bijen en andere soorten.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.