Gezellige wintermarkt in Pancratiuskerk

0244935_BrummenWintermarktGvdP-20.jpg
Gezellige wintermarkt in Brummen - Gerrit van de Pol

BRUMMEN – Zaterdag 26 november konden bezoekers van de Pancratiuskerk in Brummen volop in winterse sferen komen op de wintermarkt. Deze markt wordt jaarlijks gehouden. Vele vrijwilligers zijn al tijden voor de markt druk bezig met het maken van mooie winterse en kerstattributen. Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht was dit voor velen een mooie gelegenheid om leuke spulletjes te kopen. Een lekker kopje snert maakte het wintergevoel natuurlijk compleet. De opbrengst van de markt is dit jaar bestemd voor het het revalidatieproject voor gehandicapte kinderen in Mangu, Nigeria. Het artsenechtpaar Van de Venis is nauw bij dit project betrokken.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.