Geslaagde kledinguitgifte bij Onze Droom

0244159_Kledinguitgifte_Onze_Droom.jpg
Kledinguitgifte bij Onze Droom Brummen

BRUMMEN – Door gebrek aan ruimte op de nieuwe locatie Egelantier kan Onze Droom in Brummen niet zoals voorheen wekelijks een kledinguitgifte verzorgen. Maar de behoefte aan kleding en schoeisel is er hoog en dus hebben de vrijwilligers van Onze Droom een andere manier gezocht om de herfst- en winterkleding uit te kunnen delen.
In een week tijd werd heel veel kleding gesorteerd en de huiskamer omgebouwd tot kledinguitgifte. Zaterdag 12 november kwamen zo’n zestig bezoekers langs en zij gingen naar huis met een deels nieuwe garderobe. De kleding die na deze dag overbleef, gaat naar Dorcas en krijgt op die manier een goede bestemming.
Ondertussen houdt Onze Droom een oogje open voor een ruimte waar kleding kan worden gesorteerd en opgeslagen en waar vaker kledinguitgifte kan worden gedaan.

www.onzedroombrummen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.