Geslaagde Autorit Lions Doesburg

0241114_Autotoertocht_Lions_Doesburg.JPG
.

DOESBURG – Zondag 2 oktober hield Lionsclub Doesburg de eerste Lions Autotoertocht. Young- en oldtimers, sportwagens en cabrio’s waren uitgenodigd om deel te nemen. De tocht voerde langs de IJzergieterijen aan de Oude IJssel, over pittoreske weggetjes en langs adembenemende vergezichten. Startpunt van de rit was oorspronkelijk IJzergieterij Doesburg, maar hier brak helaas net de dag ervoor brand uit. Hotel Doesburg schoot gelijk te hulp en daar vond de start plaats. Na afloop werden, tijdens de heerlijke barbecue, de prijzen uitgereikt. Onder het mom van ‘Doesburgse Lions weten waar zij de mosterd halen’ was de hoofdprijs een grote pot mosterd én er was wisselbeker. De opbrengst van de rit wordt binnenkort bekend gemaakt en gaat naar de plaatselijke Voedselbank, het meerjarendoel van de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.