Geslaagd dubbel toernooi TC Eerbeek

0242788_tc_Eerbeek.jpeg
.

EERBEEK – Tennisclub Eerbeek kijkt weer terug op een mooi ‘Tutorial & Gert Jan Scholten Makelaardij 17+’ dubbel open toernooi. Het toernooi werd gehouden van zondag 9 tot en met 16 oktober. Nog nooit schreven zoveel tennissers zich in. Aan het toernooi werd deelgenomen door 260 spelers van 38 verschillende clubs. Door het grote aantal deelnemers werd er een dag eerder met het toernooi gestart. Tijdens het toernooi werden, in 10 onderdelen, meer dan 200 wedstrijden gespeeld. Op de zeer zonnige zondag werden de halve finales en finales gespeeld. Aansluitend ontvingen de nummers één en twee van elk onderdeel hun welverdiende prijs.

tceerbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.