Geslaagd benefiet voor SOS Kayamandi

0244236_benefietvoorstelling.jpg
.

VELP – In het kader van het diaconale project van de Protestantse Gemeente Velp en de Protestantse Gemeente Rozendaal is op zondag 2 oktober een benefietvoorstelling voor de stichting SOS Kayamandi gehouden in de Grote Kerk in Velp.

Door middel van een muzikale raamvertelling door ds. Frans Ort werd er in de voorstelling verteld over het bewogen leven en werk van de Joods-Russische schilder Marc Chagall. De raamvertelling in dichterlijke vorm werd muzikaal ondersteund door vocalgroup Choral, die in wisselende opstellingen de liederen en gezangen ten gehore bracht.
De voorstelling is bezocht door zo’n 85 bezoekers, die na afloop van een drankje en een hapje konden genieten. Met dank aan de vele donaties, ook van mensen die SOS Kayamandi een warm hart toedragen, maar niet naar de voorstelling konden komen, is er een nettobedrag van ruim 1885 euro opgehaald.

sos-kayamandi.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.