Gerda Kelderman veertig jaar bij BPR

0244383_47_jubilaris_BPRrb-han.JPG
Jubilaris in het zonnetje gezet - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Vrijdag 18 november was er een gezellige avond voor de dames van kegelclub Boem Pats Rang (BPR). Nu eens zonder ballen en kegels, maar met een lekker drankje en een hapje. Deze avond werd Gerda Kelderman in het zonnetje gezet, want ze is maar liefst veertig jaar lid van de club.

Gerda is vanaf november 1982 lid van dameskegelclub BPR en nu , veertig jaar werd zij door de leden verrast. De Lief & Leed-commissie had alles tot in de puntjes geregeld. Gerda werd opgehaald met een oldtimer van Garage Kleine en werd bij restaurant Bruut afgezet, samen met haar man Harry. Ze was totaal verrast.
Na een overweldigend welkom volgde de persoonlijke toespraak van voorzitter Carla Singadji, die terugkeek op de laatste veertig jaar. Gerda heeft veel wedstrijden meegedaan, op hoog niveau en in het hele land, tot aan Groningen toe. Ook bij de Doesburgse kampioenschappen (voorheen de veertigballenwedstrijd) was ze meestal van de partij. Helaas heeft ze nooit de eerste plaats behaald, wel eindigde ze twee keer op de tweede plaats.
Sinds 21 maart 2005 is Gerda penningmeester van BPR. Een nauwkeurige taak, die ze zeer serieus neemt. Gerda is het penningmeesterschap aan het afbouwen, ze zal eind dit jaar het stokje overdragen.Gerda werd daarom deze feestavond eens extra in het zonnetje gezet.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.