Filmhuis moet Theothorne verlaten

0244253_Film_-Pixabay.jpg
.

DIEREN – Filmhuis Dieren vertrekt per januari uit Theothorne. Na veertien jaar moet de organisatie op zoek naar een nieuw onderkomen.
Filmhuis Dieren draaide veertien jaar de schouwburgzaal, maar kan daar vanaf 1 januari niet langer terecht. “De eigenaar van Theothorne heeft het Filmhuis Dieren laten weten dat de schouwburgzaal wordt gesloten”, luidt de verklaring.
Dit betekent dat het Filmhuis op zoek moet naar een nieuw vast onderkomen. In tussentijd wil de organisatie op alternatieve locaties films vertonen, zij het wat minder vaak. De laatste voorstelling is op zaterdag 17 december. Daarna hebben de medewerkers nog de tijd om hun apparatuur te verwijderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.