Feest op het marktplein met Sinterklaas

0244265_Intocht_Brummen_2.jpg
Feest op het marktplein met Sinterklaas

BRUMMEN – Het was echt een feestje, zaterdagmiddag op het marktplein in Brummen. In afwachting van de aankomst van Sinterklaas werd niet alleen de sfeer, maar ook de spanning langzaam maar zeker opgevoerd. Er waren sinterklaasliedjes en de wachtende kinderen stonden luidkeels mee te zingen. Allemaal in afwachting van het moment dat de Sint er dan eindelijk aankwam. De Goedheiligman werd welkom geheten door burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen, maar vooral door de jonge inwoners van het dorp. Velen hadden een mooie tekening of een verlanglijstje meegenomen, die door Sinterklaas in ontvangst werden genomen en door een Piet zorgvuldig opgeborgen. Na een gezellig feestje op het Marktplein ging de Sint via de Ambachtstraat naar Concordia, waar hij als vanouds vanaf het balkon afscheid nam.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.