Enquête Dorpsraad Loenen

0244386_Enquete.jpg
.

LOENEN – Vanaf november heeft de Dorpsraad Loenen het plan om elke drie maanden een korte enquête te houden onder de inwoners van Loenen. De onderwerpen zullen daarbij sterk variëren.
In de eerste enquête komen twee onderwerpen aan de orde. De Dorpsraad wil weten waarover de bewoners met de gemeenteraad willen praten bij hun bezoek op 8 december in Loenen. Denk aan onderwerpen als woningbouw, voorzieningen, energielasten, veiligheid en dergelijke.
Mede namens de Belangengroep N786 vraagt de Dorpsraad hoe veilig de bewoners de oversteekplaatsen op de Eerbeekseweg en Beekbergerweg ervaren. Graag wil de raad ook weten hoeveel kinderen er oversteken. Er wordt ook gevraagd of men een veilig gevoel heeft als men op het fietspad lans deze wegen fietst. Welke oversteekplaatsen worden het meest gebruikt? Aan de bewoners van deze wegen wordt ook gevraagd hoe zij het oprijden op de Beekbergerweg/Eerbeekseweg ervaren. Is dit makkelijk, moeilijk, veilig of gevaarlijk?. Graag wil de Dorpsraad ook weten hoe de totale hoeveelheid (vracht)verkeer ervaren wordt.
Het enquêteformulier kan ingeleverd worden in de bus bij De Spar of digitaal naar secretaris@loenenzonnedorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.