Echtpaar Overmeen-Diks uit Dieren 65 jaar getrouwd

0244220_Echtpaar_Overmeen-Diks.JPG
Echtpaar Overmeen-Diks 65 jaar getrouwd - Theo Jansen

DIEREN – Meneer en mevrouw Overmeen-Diks uit Dieren kregen woensdag 16 november bezoek van burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Hij kwam het paar feliciteren met hun 65-jarig huwelijk.
Meneer Overmeen is geboren op 2 juni 1931 in Gorssel, mevrouw Diks is geboren op 27 mei 1936 in Voorst. De vonk sloeg destijds over op de kermis in Voorst en vanaf dat moment zijn de twee onafscheidelijk. Het echtpaar kreeg een dochter en zoon en de familie telt inmiddels zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.
Meneer Overmeen heeft gewerkt als automonteur. In 1964 begon hij als technisch medewerker bij de brandweer. Het echtpaar ging vroeger veel op reis en maakten onder andere een prachtige reis naar Zweden. Ook ging het paar graag naar een camping aan zee in Noord-Holland.

Foto: Theo Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.