Durft te vragen en aan te bieden tijdens de Beursvloer

0243016_Wethouder_Peter_Bollen_opende_in_de_Beursvloer_in_2021.jpg
Wethouder Peter Bollen opende in de Beursvloer in 2021 - Bas Weetink

LAAG-SOEREN – Verenigingen en stichtingen en andere inwonersinitiatieven uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal doen maandag 14 november sociaal zaken met het lokale bedrijfsleven op de Beursvloer. De Beursvloer wordt georganiseerd vanuit de Doesburg Rhedense Uitdaging en vindt plaats in Manege De Spreng aan de Priesnitzlaan 17 te Laag-Soeren.

De beursvloer wordt officieel geopend door wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden. Op de beursvloer gebeuren gedurende het dynamische match-uur verrassende dingen. Hoekmannen en hoekvrouwen brengen tussen 18.00 en 19.00 uur zoveel mogelijk vragende organisaties in contact met maatschappelijk betrokken ondernemers. Het lokale bedrijfsleven helpt het verenigingsleven. Zij bieden materialen, kennis en kunde, menskracht en andere middelen, zodat de organisaties weer versterkt verder kunnen. Dit gaat allemaal met gesloten beurs.
Een greep uit de hulpvragen: advies over energiemaatregelen, materialen zoals gordijnen om de warmte binnen te houden, advies over werving van vrijwilligers, hulp bij het inrichten van een website, maken van een eigentijds logo en ook handjes om een leuke middag voor senioren te organiseren.
Bedrijven die zich aanmelden kunnen desgewenst een promo-tafel krijgen waarbij vrijwilligers met ze speeddaten en enthousiast hun plannen kenbaar kunnen maken.
Verenigingen en bedrijven kunnen zich aanmelden en worden gevraagd daarbij zo concreet mogelijk hun vraag en aanbod te vermelden. Het programma begint om 18.00 uur. Vooraf is er vanaf 17.30 uur een kopje soep met een broodje. Tussen 18.00 en 19.00 uur is het matchtime op de beursvloer met naderhand de gelegenheid om te netwerken. Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Maud van Braam van de Doesburg Rhedense Uitdaging, tel. 06-36324778 of info.doesburgrhedenseuitdaging@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.