Doorstapwandeling in de Loenermark

0242784_wandelschoen.jpg
.

LOENEN – De ervaren natuurgidsen van IVN Eerbeek e.o. begeleiden zondag 13 november een doorstapwandeling. Diverse hoogteverschillen trotserend, over heidevelden, langs bosranden en soms op de grens met andere natuurgebieden, maar ook midden in de uitgestrekte Loenermark, kan er genoten worden van mooie vergezichten en de prachtige kleuren die bij dit jaargetijde horen. “Doorstappen betekent niet met een hoge snelheid lopen, maar de gidsen van IVN zullen wat minder vaak dan gebruikelijk stilstaan bij al het moois wat er te zien is in de natuur”, aldus Gerard Nijhof, hoofdgids bij deze wandeling.
De doorstapwandeling vindt plaats op zondag 13 november en start om 11.00 uur op de parkeerplaats van de schaapskooi, aan de Droefakkers in Loenen. De wandeling duurt ongeveer 4 uur, lunch moet zelf meegebracht worden. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Vooraf aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.