Diersporen op de Veluwezoom

0242813_Natuurmonumenten-Herman-Veerbeek-NMRG207.jpg
Diersporen op de Veluwezoom - Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zondag 13 november kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar samen met de boswachter op zoek naar diersporen op de Veluwezoom. Diersporen zijn pootafdrukken, vraatsporen, schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten. Het leuke van sporen is dat ze een verhaal vertellen. Ze geven informatie over de manier waarop een dier een terrein gebruikt, zijn voedsel vergaart of bijvoorbeeld zijn nest bouwt.
Dit is een activiteit voor het hele gezin. Er gaat minimaal één ouder mee met de kinderen. De kosten voor deelname aan deze kinderactiviteit zijn voor de volwassen en kinderen 4,20 euro voor leden en 6,00 euro voor niet-leden. Aanmelden online via Natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. Natuurmonumenten raadt deelnemers aan om bedekkende kleding en stevige schoenen aan te doen. Honden mogen helaas niet mee.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.