Diaconie Loenen deelt energiecompensatie

0243009_duurzaamheid_spaarlamp.jpg
.

LOENEN – In de maanden november en december ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig. Op vele plekken in het land worden acties opgezet om dit geld in te zamelen en uit te delen aan mensen die steeds meer moeite hebben om rond te komen in deze tijd waarin zoveel prijzen, ook die van de noodzakelijke levensbehoeften, zo hard stijgen.
Ook de diaconie van de Protestantse kerk in Loenen wil graag een oproep doen aan iedereen die de compensatie voor energiekosten zelf niet nodig heeft. De diaconie stelt zijn rekening open om deze compensatie te schenken. Zij zullen het geld dat binnenkomt delen met de gezinnen en mensen in Loenen die het geld heel goed kunnen gebruiken. De toeslag kan gestort worden op de rekening van de diaconie: NL22RABO 0373738234 ovv energiecompensatie. De diaconie zorgt dat het goed terechtkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.