Dana Zemtsov bij Autunno

0242867_images_1_edt.jpg
.

BRUMMEN – Na het grote succes van het concert van Hannes Minnaar, die het seizoen opende, brengt Brummen Cultuur nu een optreden van altvioliste Dana Zemtsov, die gesteund wordt door een groot ensemble. Zij treedt zondag 13 november om 15.30 uur op in de Pancratiuskerk in Brummen.
Dana Zemtsov is een van de meest veelbelovende internationale altvioolsolisten van haar generatie. Recente hoogtepunten zijn Dana’s optredens met het Nederlands Philharmonisch Orkest in het Concertgebouw. Zij is de solist in het ‘Concert voor altviool en strijkers’ van de Oekraïense componist Michael Kugel.
Het strijkorkest Autunno zal deze middag, onder leiding van Arjan Tien, de traditionele West Europese muziek van Béla Bartok, Ulvi Cemal Erkin en Kara Karayev ten gehore brengen.
Toegangskaarten voor dit concert kosten 20 euro per stuk en zijn te koop via brummencultuur.nl. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. Na afloop is er een gratis drankje en kan er nagepraat worden.

www.brummencultuur.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.