Crowdfundingsactie voor overleden jongetje Doesburg

0243289_Kaars.jpg
.

DOESBURG – Een familielid van het jongetje dat vrijdagavond in Doesburg om het leven is gekomen, is een crowdfundingsactie gestart om geld in te zamelen voor zijn begrafenis.
Het 2-jarige jongetje raakte vrijdagavond 4 november vermist. Na een korte zoekactie bleek hij in het water van een vijver aan de Koppelweg te zijn gevallen. Er werd nog een poging gedaan om het jongetje te reanimeren, maar dit was zonder succes.
“Dit nieuws is als een bom bij ons aangekomen en onze familie is zwaar bedroefd door dit akelige nieuws”, laat het familielid weten op de crowdfundingsite doneeractie.nl. Onder de titel ‘Uitvaart voor onze kleine engel’ wordt geprobeerd geld in te zamelen voor de begrafenis van het jongetje. Zijn ouders zouden niet de financiële middelen hebben om de uitvaart te bekostigen. Het benodigde bedrag van 2000 euro werd al snel behaald. De teller staat momenteel op ruim 4000 euro. www.doneeractie.nl/uitvaart-voor-onze-kleine-engel/-69480 kan een donatie worden gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.