Concert in de kerk van Rozendaal

0242859_muziek__noten_lezen.jpg
.

ROZENDAAL – Op zondag 13 november geven contrabassist James Oesi en pianist Anderea Vasi een concert in de kerk van Rozendaal. Ze spelen verschillende werken van Franz Schubert, Claude Debussy en Vittorio Monti.
James Oesi is sinds 2009 in Nederland en een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Hij studeerde aan het conservatorium in Moskou en Den Haag en speelt op bekende podia zoals het Amsterdams Concertgebouw, Tivoli Vredenburg en de Oosterpoort in Groningen.
Andrea Vasi werd op 10-jarige leeftijd toegelaten aan het conservatorium in Den Haag. Daar won ze haar eerste prijs tijdens het Prinses Christina Concours, waarna ze op mocht treden in Carnegie Hall in New York. Er volgde vele prijzen en nu treedt ze wereldwijd op.
De kerkzaal gaat open om 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur. De entreeprijs voor de concerten is 15 euro per persoon, 12 euro voor vrienden en 5 euro voor Gelrepas- en studentenkaarthouders. Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis mee. De kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert, maar kunnen ook vooraf gereserveerd worden door te mailen naar vrienden@dekerkvanrozendaal.nl.

dekerkvanrozendaal.nl/vrienden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.