Collectieve aanvullende zorgverzekering

0244676_euros__geld__munten.jpg
.

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden heeft ook dit jaar weer afspraken met Menzis gemaakt over een betaalbare collectieve aanvullende verzekering, met een goede dekking; de gemeentepolis. Menzis geeft korting en de gemeente neemt dit jaar een nog groter deel van de premiekosten op zich. Inwoners met een inkomen tot 120 procent van de bijstandsnorm betalen zo minder voor een aanvullende ziektekostenverzekering.
Mensen die het financieel lastig hebben en willen weten of ze voor deze collectieve verzekering in aanmerking komen, kunnen terecht op rheden.nl/zorgverzekering. Daar is ook informatie te vinden over de voordelen van de gemeentepolis en hoe overstappen werkt.
Inwoners kunnen dit jaar kiezen uit meer verzekeringen, beter afgestemd op de gewenste dekking. Het is daarom extra belangrijk dat er hulp is bij het maken van de juiste keuze. De keuzehulp op gezondverzekerd.nl/rheden kan hierbij helpen. Inwoners kunnen ook telefonisch contact opnemen met Menzis via 088-2224040.
In de buurthuizen van Velp, Dieren en Rheden zijn overstapcoaches aanwezig, die inwoners adviseren over welke verzekering het beste bij hun situatie past. Aanmelden is niet nodig. Voor direct overstappen is een identiteitsbewijs, bankrekeningnummer en het polisblad/zorgverzekeringspasje van de huidige zorgverzekering nodig. Op woensdag 30 november is een overstapcoach van 13.30 tot 15.30 uur aanwezig in Buurthuis de Poort in Velp, op maandag 5 en 12 december van 9.30 tot 11.30 uur in Het Duynhuis in Dieren en op donderdag 8 december van 9.30 tot 11.30 uur in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. De overstapcoach is tot en met 31 december ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 19.00 uur via 088-2224080.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.