Brand in bovenwoning in Velp

0243767_Brand_velp.JPG
Brand in bovenwoning in Velp - Persbureau Heitink

VELP – In een bovenwoning aan de Hoofdstraat in Velp heeft vrijdagavond 11 november de zolder in brand gestaan. Om 20.00 uur ontdekte de bewoner de brand zelf. Een bluspoging mocht niet baten, waarop de brandweer is gealarmeerd.
De brandweer heeft ter plaatse opgeschaald na middelbrand, omdat er mogelijk nog meerdere personen in de woning aanwezig zouden zijn. Dit bleek niet zo te zijn. De ambulance is ook nog ter plaatse geweest en heeft één persoon nagekeken, maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Er kwamen veel mensen kijken bij de brand, omdat er veel ouders met kinderen buiten waren om Sint Maarten te vieren.

Foto: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.