Boodschappen doen met Piet en kleuren voor de Sint

0244915_Pieten_edt.jpeg
Boodschappen doen met Piet in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 3 december wordt het echt een feestje in Rheden. Tussen 11.00 en 13.00 uur komen de Pieten naar het centrum van het dorp. Kinderen kunnen met ze dansen, zingen, samen op de foto of nog op de valreep hun verlanglijstje of tekening voor de Sint overhandigen. En wie zoet is, krijgt natuurlijk ook lekkers.
Deze actie wordt mogelijk gemaakt door BIZ Centrum Rheden en Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR). Zaterdag 3 december is tevens de laatste dag waarop de kleurplaat voor de sinterklaaskleurwedstrijd bij de PLUS in Rheden kan worden ingeleverd. Op zondag 4 december worden de prijswinnaars via de socials van Sinterklaas Rheden bekend gemaakt. Kleurplaten kunnen afgehaald worden bij de PLUS of zijn te downloaden op www.sinterklaasrheden.nl. Daar is het ook mogelijk om nog een huisbezoek van Sint en Piet aan te vragen voor pakjesavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.