Boekpresentatie ‘Annigje Opdevelde’

0244007_boekhart.jpg
.

DOESBURG – Op zondag 27 november lanceren Wouter ter Braake en uitgeverij Van Warven de roman ‘Annigje Opdevelde. Het verhaal speelt zich af in het Doesburg van de vorige eeuw. Een levensverhaal van een arbeidersvrouw dat een tijdsbeeld schetst en tegelijkertijd een inkijk geeft in de menselijke ziel en het verlangen naar liefde en verbinding. De boekpresentatie vindt plaats in Stadsbierhuys de Waag, in Doesburg. Inloop is vanaf 13.30 uur en de bijeenkomst eindigt om 16.00 uur.
Tijdens de boekpresentatie vertelt de schrijver over zijn werkproces en deze nieuwe roman. Ook reikt hij het eerste exemplaar uit aan Wim Derksen, zijn meester uit groep zes van de basisschool, de toenmalige Prinses Ireneschool. Er volgt een historische schets over de stad Doesburg. Het boek is, desgewenst gesigneerd, te koop.
Voor wie dat wil is er een wandeling door het Doesburg van Annigje Opdevelde. Deze wandeling met gids duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname aan de boekpresentatie is gratis, voor deelname aan de stadswandeling wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. Vooraf aanmelden is nodig. Ook aanmelden voor de boekpresentatie is, met het oog op de catering, gewenst en kan via wouter@zinenzen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.