Biologisch boeren midden in de stikstofcrisis

0244198_koe.jpg
.

DIEREN – Joël en Maaike Kuipers runnen de biologische boerderij Groot Beimerhof tussen Dieren en Doesburg. Zondag 27 november komen zij naar het Sunday Café van Christengemeente de Spreng in Dieren om te vertellen over hun werk in deze tijden van stikstofcrisis.
Joël en Maaike Kuipers maakten enkele jaren terug de overstap naar biologisch boeren. Ze vertellen over hoe het is om boer te zijn te midden van de stikstofcrisis, hoe het hen raakt en hoe zij de opgave beleven om verantwoord te boeren. Ook de rol van de consument wordt besproken. De aanwezigen krijgen alle ruimte om met Joël en Maaike in gesprek te gaan.
Het Sunday Café wordt gehouden in de Ontmoetingskerk en is voor iedereen vrij en kosteloos toegankelijk. De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00 uur en wordt afgesloten met een boerenstamppotbuffet.

cgdespreng.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.