B en w Bronckhorst kijkt terug op geslaagde College on Tour

0240274_College_tour_Bronckhorst_edt.jpg
.

GEM. BRONCKHORST – Raadsfracties GBB, CDA en PvdA, die deze vier jaar de coalitie in Bronckhorst vormen, stelden bij hun aantreden een akkoord op met afspraken en uitgangspunten voor het beleid de komende vier jaar. Deze uitgangspunten worden nu door het collge van B&W verfijnd tot een programmaplan, dat naar verwachting op 21 december in de raad wordt besproken.

Tijdens vijf College on Tour bijeenkomsten hebben burgemeester en wethouders input gekregen van inwoners, ondernemers, verenigingen, (belangen)organisaties. In totaal waren bijna 250 deelnemers aanwezig in Hoog-Keppel, Hengelo, Kranenburg, Steenderen en Zelhem. Thema’s die veel aandacht kregen tijdens de bijeenkomsten waren mobiliteit (bereikbaarheid en verkeer), wonen (behoefte aan starters- en seniorenwoningen), sport (ontmoeting, vrijwilligers en accommodaties), energie (windmolens en duurzaamheid) en vertrouwen in de overheid.
“We hebben op vijf drukbezochte avonden veel mooie gesprekken met onze inwoners gevoerd. De betrokkenheid bij de leefomgeving is groot en daarom was het heel inspirerend om met elkaar over de vraagstukken, maar ook over de mogelijke oplossingen te praten. We hebben veel goede ideeën opgedaan en die gebruiken we waar mogelijk in de uitwerking van ons beleid. Wat fijn dat zoveel mensen de tijd namen genomen om met ons mee te denken. Wordt vervolgd”, vertelt burgemeester Marianne Besselink.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.