ACE’19 benoemt eerste officiële erelid

0244667_Image_edt.jpeg
.

ANGERLO – Op dinsdag 22 november heeft het bestuur van volleybalvereniging ACE’19 een verrassingsbezoek gebracht aan Herman Nieuwenhuis uit Angerlo, om hem te benoemden tot erelid van de club.
Ace’19 is ontstaan uit een fusie van DES uit Angerlo en The Phantoms uit Doesburg. Herman is al ruim 44 jaar lid van DES uit Angerlo. De titel van erelid heeft hij meer dan verdiend, hij krijgt hem voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging. Zo is hij zelfs betrokken geweest bij de bouw van de sporthal in Angerlo, waar ACE’19 nog wekelijks gebruik van maakt. Een leuk detail daarbij is dat hij ervoor heeft gezorgd dat de sporthal de benodigde hoogte voor officiële wedstrijden heeft gekregen.
Herman is het eerste officiële erelid van ACE’19. Door voorzitter Edwin Dijkshoorn kreeg hij het erebeeldje overhandigd en van de penningmeester kreeg hij een ingegraveerde penning aan een sleutelhanger, in de vorm van een bouwhelm om zijn betrokkenheid bij de bouw van de sporthal te onderstrepen. Voor zijn vrouw Irma waren er bloemen. Zij is tevens erelid van oud DES en ACE’19 en was voorzitter van DES.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.