Young Voices schittert op jubileumconcert

0241338_Jubileumconcet_Young_Voices_Loenen_-_GP.jpg
Jubileumconcert Young Voices - Gerrit van de Pol

LOENEN – Popkoor Young Voices uit Eerbeek heeft zaterdag 15 oktober veel werk gemaakt van het jubileumconcert ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan. De uitverkochte zaal van De Brink in Loenen was feestelijk versierd.
Onder leiding van dirigent Sandra de Bruin bracht het koor een subliem concert. Er werd een vlot en gezellig programma gezongen met ook aandacht voor het Nederlandse lied. Een topper was zeker de vrolijke medley van Abba-liedjes. Met veel verve brachten de twintig dames en één heer de bekende liedjes.
Heleen Wagenvoort van de jubileumcommissie vond het prettig dat zoveel oud-leden in de zaal waren. Het leek wel een reünie. Speciaal voor hen was een medley gemaakt van mooie liedjes uit het verleden van het koor.
Voorzitter Sandra Verbeek kon een aantal jubilarissen huldigen. Drie leden zijn 12,5 jaar lid en twee zingen al 25 jaar in het koor. Speciale aandacht was er voor Gerdi Limpers, die al 40 jaar, vanaf de oprichting bij het Eerbeekse popkoor, zingt. Zij kreeg tot haar verrassing te horen dat zij is benoemd tot erelid van het koor.
Er waren lovende woorden voor de vele medewerkenden, maar ook voor dirigent Sandra de Bruin, die niet alleen het koor dirigeert maar ook op piano de begeleiding op zich neemt, samen met met een drummer en gitarist.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.