Wilde Buitendag op de Veluwezoom

0241094_Oerrr_Wilde_Buitendag_Natuurmonumenten-René_Koster_edt.jpg
Oerrr Wilde Buitendag - Natuurmonumenten - René Koster

RHEDEN – Zondag 23 oktober is het Wilde Buitendag bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. Deze buitendag is bedoeld voor kinderen, die kunnen genieten van allerlei activiteiten in de natuur. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze een hut kunnen bouwen, sporen herkennen of een vuur maken zonder lucifers. Na afloop ontvangen ze een boswachtersdiploma van Oerrr. Starten met deze activiteit, die ongeveer twee uur duurt, kan tussen 11.00 en 15.00 uur. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.