Wegwerkzaamheden voor een veiliger oversteek

0240004_Wegwerkzaamheden_Doesburgsedijk.JPG
Wegwerkzaamheden voor een veiliger oversteek over de Ellecomsedijk - Monique Eugelink

DOESBURG – Het is nu even behelpen, maar de wegwerkzaamheden aan de Ellecomsedijk (N317) gaan er uiteindelijk voor zorgen dat de verkeerssituatie tussen Dieren en Doesburg een stuk veiliger wordt. In opdracht van de provincie Gelderland wordt hier een middengeleider aangelegd, zodat fietsers veiliger de drukke weg over kunnen steken. Dit oversteekpunt komt ter hoogte van het Schoonoordpad door de Havikerwaard.
Dat betekent wel dat het verkeer momenteel hinder ondervindt van de werkzaamheden. Nog tot en met vrijdag 21 oktober wordt het verkeer langs de werkzaamheden geleid. Er blijven weliswaar twee rijstroken open, maar de maximale snelheid wordt beperkt tot 50 kilometer per uur. In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 oktober is de weg tussen 20.00 en 6.00 uur helemaal afgesloten omdat dan de deklaag op het asfalt wordt aangebracht.

Foto: Monique Eugelink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.