Weer muziek in de Serre van Rozendaal

0240335_muziek__bladmuziek.JPG
.

ROZENDAAL – Door de lockdowns is het, op gezellig geklets na, rustig geweest op de woensdagochtend in de Serre van Rozendaal. Maar daar komt met ingang van woensdag 12 oktober verandering in. Pianist Henrietta Curie is al eerder te gast geweest in de Serre en zal dit keer Tsjaikovski laten horen. Pyotr Iljitsj Tsjaikovski is de bekendste Russische componist van de romantische periode. Bekende stukken van hem zijn het Zwanenmeer en de Notenkraker. De voorstelling begint ongeveer om 10.30 uur, de Serre is vanaf 10.00 uur geopend en het concert duurt tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.