Walking Football in Doesburg

0239826_Voetbal2.jpg
.

DOESBURG – Elke dinsdagmorgen is er op het sportpark aan de Oranjesingel in Doesburg Walking Football onder deskundige begeleiding. Inloop is vanaf 9.30 uur met een kopje koffie of thee en de training duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Walking Football is met name voor heren 60+ en dames 50+ en sportiviteit en bewegen op het veld in de buitenlucht staan voorop. Voetbalervaring is niet nodig, het gaat vooral om het op een goede manier met elkaar te kunnen sporten. Na afloop van de training kan er worden bijgepraat onder het genot van koffie en thee. De kosten zijn bedragen 10 euro per maand, de eerste maand is gratis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een keer op dinsdagmorgen mee te trainen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.