Viervoeters genieten van Dierenbuffet

0240609_Christa_Heine_Fotografie-Dierenbuffet_Regiobode.jpg
Viervoeters genieten van Dierenbuffet - Christa Heine Fotografie

DIEREN – Het was zaterdag 8 oktober groot feest voor honden, katten, cavia’s en konijnen uit Dieren en omgeving. Stichting Dieren met Dieren hield op het pleintje voor Theothorne het Dierenbuffet, dat ieder jaar wordt gehouden rondom Dierendag. Voor de 18e editie van dit smakelijke evenement mocht de organisatie heel wat dieren en hun baasjes ontvangen. De dieren aten aan een mooie tafel van 20 meter heerlijk hun buikjes vol. De één deed dit weliswaar wat netter dan de ander, maar ze genoten allemaal. Het evenement zorgde voor veel bekijks op het Callunaplein. De ongeveer 50 kilo dierenvoer die de dieren soldaat maakten, werd gesponsord door Discus Dieren

Foto: Christa Heine Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.