Veroorzaker ongeluk rijdt door bij Velp

0241002_Ongeluk_velp.jpeg
.

VELP – Op de snelweg A348 bij Velp heeft woensdag 12 oktober aan het eind van de ochtend een ongeval plaatsgevonden.Een bestuurder van een witte Volkswagen Caddy zou een andere automobiliste hebben afgesneden. Die klapte vervolgens tegen de vangrail. De Caddy ging er vervolgens vandoor.
Een berger die al in de buurt was heeft het incident beveiligd tot de politie aankwam. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte total loss en is geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto: Roland Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.