Verkoop kerstartikelen op Rhederhof

0240230_Kerstboom_close.jpg
.

RHEDEN – Wie tegen een leuk prijsje mooie kerstartikelen op de kop wil tikken, kan dinsdag 18 oktober van 16.00 tot 18.30 uur terecht in het atrium van Rhederhof in Rheden. De versiering van de locaties van Attent Zorg en Behandeling wordt uitbesteed en daarom worden veel eigen kerstspullen verkocht. Het assortiment bestaat uit kerstbomen, guirlandes, versiering in allerlei kleuren en maten, lampjes, decoratie en accessoires. Alles wordt tegen vriendelijke prijsjes verkocht. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten voor de cliënten van Attent. Er kan niet niet worden gepind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.