Vergadering Dorpsraad Brummen

0240923_Brummen_Plein_Vijf.JPG
.

BRUMMEN – De Dorpsraad Brummen houdt op woensdag 26 oktober de laatste openbare vergadering van dit jaar. Inlopen kan vanaf 19.30 uur om het bestuur te spreken. De vergadering begint om 20.00 uur in de grote zaal van het SWB-gebouw Plein Vijf. Een vertegenwoordiger van de gemeente komt de aanwezigen bijpraten over diverse zaken, waaronder het Centrumplan voor Brummen. Ook de werkgroepen geven een update van hun activiteiten. Rémon Ridder, adviseur toerisme en recreatie in de gemeente Brummen komt vertellen. Hij heeft het onder andere over bijvoorbeeld de waarde van toerisme voor de gemeente en wat er op dit gebied in de gemeente gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.