Tweedehands kledingbeurs De Inloopkast

0241603_Kledingbeurs.jpg
.

RHEDEN – Een groep enthousiaste vrouwen uit Rheden houdt een kledingbeurs voor jong en oud vanaf maat XS tot 3XL. Op zaterdag 5 november van 9.30 tot 12.00 uur gaan de deuren open van het dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Iedereen is van harte welkom om te komen shoppen bij De Inloopkast. De prijzen zijn laag en betalen kan alleen met cash geld.
Het is ook mogelijk om eigen kleding te verkopen bij De Inloopkast. Aanmelden als verkoper kan door te mailen naar deinloopkastrheden@gmail.com. Kleding die niet terug hoeft naar zijn eigenaar, wordt aan Vluchtelingenwerk gedoneerd.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.