TV Dieren krijgt padelbanen

0240443_Padel_Dieren.jpg
.

DIEREN – Op maandag 3 oktober hebben Manita van Engelenburg en Peter Lokhorst namens het bestuur van Tennisvereniging Dieren de opdracht ondertekend voor de aanleg van drie padelbanen door de firma Padelbouw uit Lelystad. Vanuit de onderhoudscommissie was Fred Vennik aanwezig en namens de Padelcommissie Ben Roodink.

Op maandag 24 oktober start de aanleg van drie padelbanen op de plek van de huidige gravelbanen van Tennisvereniging Dieren. De oplevering is nu gepland voor de kerstdagen, maar of dat gehaald kan worden is sterk afhankelijk van het weer. Het bestuur gaat ervan uit dat de club in januari een groot openingsfeest kan geven, waar iedereen van harte welkom is.

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland op dit moment. Een sport voor jong en oud. Omdat iedereen het snel kan leren is het een sport waarbij spelers heel snel tot een leuk en inspannend spelletje komen. Maar ook voor ambitieuze spelers zijn er mogelijkheden, zoals competitie en toernooien. Met drie banen kan TV Dieren iedere doelgroep goed bedienen.

Padel spelen bij TV Dieren kan middels een jaarlidmaatschap, maar er is ook een mogelijkheid tot een introductiemaand, inclusief gebruik van een padelracket en een aantal lessen. Ook losse verhuur voor een uurtje padellen is mogelijk.

www.tvdieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.