Tijdelijke omleiding buurtbus

0241838_Wegwerkzaamheden.jpg
.

DIEREN – Van maandag 31 oktober tot en met maandag 7 november volgt buurtbus lijn 526 gedeeltelijk een andere route door Dieren Noordoost. Komend vanaf station Dieren rijdt de bus vanaf de halte aan de Abelenlaan een rondje via de Magnolialaan en de Taxuslaan, terug naar de Abelenlaan. Vervolgens gaat hij linksaf de Harderwijkerweg op, en weer linksaf de Imboslaan in. Bijna aan het einde gaat hij rechtsaf de Industrielaan in. Vanaf daar vervolgt hij zijn normale route terug naar het station.
Als gevolg van de omleiding vervallen de haltes aan de Meidoornlaan (Olmenhof, Larixhof en Sparrenhof). Op de halteborden komt een verwijzing naar de halte waar passagiers wél kunnen opstappen. De omleiding is nodig omdat de gemeente Rheden de wegen Meidoornlaan, Cederlaan en De Vlashegge in Dieren Noordoost van nieuw asfalt laat voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.