Taxatiemiddag in Hotel Het Veluwse Bos

0239707_Arie_Molendijk_taxateur_edt.jpg
.

BEEKBERGEN – Op dinsdag 11 oktober vindt er een taxatiemiddag plaats in Hotel Het Veluwse Bos in Beekbergen. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen”, legt Molendijk uit.
De kosten voor een taxatie zijn 5 euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Molendijk belooft zijn bezoekers alle aandacht en uitleg. Bezoekers zijn van 14.30 tot 17.00 uur welkom in het restaurant van het hotel. Er is een vrije inloop zonder afspraak.

molendijkboeken.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.