Succesvol Open Podium in Rozendaal

0241717_Muziek.jpg
.

ROZENDAAL – Acht groepjes van amateur- een (semi)professionele musici verzorgen op zondag 16 oktober samen het Open Podium in de kerk van Rozedaal. Zij verzorgden samen een zeer gevarieerd programma met vocale en instrumentale muziek. Er klonken werken van bekende componisten als Haydn, Mendelssohn en Beethoven, maar ook eigentijdse. Het Ave Maria werd gezongen, maar ook Nederlandse liederen en eigen composities. Publiek en musici waren erg enthousiast en kijken uit naar een volgend Open Podium.

Foto: Erik Kool

Foto: Vrouwenensemble onder leiding van Katalin Szabó

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.