Stiltewandeling in Hall

0240302_Mindfulness.jpg
.

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters houdt op zondag 16 oktober een stiltewandeling. Deze start om 09.30 uur in de cursusruimte van natuurboerderij de Mhene in Hall. De wandeling is ongeveer 6,5 kilometer lang Eerst zal er kort wat informatie worden gegeven over het gebied waar gewandeld gaat worden: de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide. Af en toe worden er onderweg praktische suggesties gegeven die de opmerkzaamheid tijdens het wandelen verhogen. Voor de rest verloopt de wandeling in stilte.
De wandeling duurt tot circa 11.30 uur en kost 7,50 euro per persoon. Voor wie dat wil, is er de mogelijkheid om na afloop in de cursusruimte ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje fair trade koffie of thee, met daarbij een punt eigengebakken appeltaart. De wandeling gaat bij ieder weertype door. Opgeven kan bij Jantine Peters via jantine.peters@gmail.com of tel. 06-17369599.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.