Start to Run bij AV Gelre

0239720_foto_start2run.jpg
Leren hardlopen met Start to Run van AV Gelre in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 8 oktober om 11.00 uur start AV Gelre in Dieren weer met de Start to Run hardloopcursus voor beginners. Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele en ervaren begeleiders daagt de organisatie deelnemers uit om op ontspannen wijze te leren hardlopen.
Elke zaterdag om 11.00 uur en woensdag om 19.00 uur zijn er trainingen bij AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. Naast baan- en bostrainingen en theoretische ondersteuning krijgen lopers een startpakket bestaande uit het Runners World magazine en audiocoaching via de app.
Deze cursus organiseert AV Gelre samen met Yakult-Start to Run. Inschrijven kan via hardlopen.nl/zoek-en-boek/18094-yakult-start-to-run-najaar-2022/. Op de website staat ook extra informatie over het initiatief Start to Run. Voor vragen mag gemaild worden met str-dieren@hotmail.com.
AV Gelre geeft trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op avgelre.nl staat alle informatie en de trainingstijden. Voor vragen over de andere trainingen van AV Gelre kan gemaild worden met info@avgelre.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.