Stadsvertelling over Beinum

0241865_Het_Arsenaal.JPG
.

DOESBURG – De wijk Beinum is het onderwerp van de Stadsvertelling, die zondag 30 oktober wordt gehouden in het Arsenaal in Doesburg. Twee sprekers duiken in het verre verleden en het recente heden van deze Doesburgse wijk.
Archeoloog Bert Fermin opent met een verhaal over de vroege bewoners van het gebied. Hij vertelt over inzichten die zijn verkregen uit de meest recente opgravingen en sporen die al teruggaan naar de prehistorie. Daarna is de microfoon voor Ellen Arentsen, een van de eerste bewoners. Zij vertelt over de komst van Beinum ‘binnen de muren’ van Doesburg in 1972, dit jaar vijftig jaar geleden.
Stadsvertellingen vinden plaats in de filmzaal van Het Arsenaal en duren zo’n 30 tot 45 minuten. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur en de vertelling begint om 14.00 uur. De toegangsprijs is 5 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hethuisdoesburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.