Southern rock met de Gunmill Governors

0241142_Gunmill_Governors_-_foto_PR_GMGovernors.jpg
Gunmill Governors speelt in het Muziekcafé van Podium Doesburg

DOESBURG – Het podium in het muziekcafé van Podium Doesburg is zaterdag 22 oktober voor Gunmill Governors. Deze Achterhoekse band speelt southern rock met een flinke scheut country. Hun optreden begint om 20.00 uur.

De roots van de Gunmill Governors liggen in een boerderij in de Achterhoek. De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun eigen stijl hebben gevonden. Hierbij zijn ze beïnvloed door bands als The Steel Woods en Blackberry Smoke maar inmiddels werken ze aan eigen songs. Het plan is om in het voorjaar van 2023 een EP uit te brengen. Bob Toebes zorgt voor de typische country-gitaarsound. Jos Betting staat met zijn mondharp garant voor heerlijke melodieën. De ritmesectie, met Mark Klein Gunnewiek en Marnix Flikweert, zorgt ervoor dat het groovet, swingt en rockt. De zang van John Koldeweij, met dat rauwe randje in zijn stem, past hierbij perfect.
In het maandelijkse muziekcafé in de foyer van Podium Doesburg spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. Bands en artiesten spelen volgens het principe ‘pay as you go away’. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.