Slagwerkconcert MDVS

0241590_muziek__bladmuziek.JPG
.

DOESBURG – Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg is na de vakantie weer enthousiast begonnen met het repeteren voor aankomende concerten in Doesburg. De vereniging heeft naar eigen zeggen ‘lang genoeg binnen gezeten vanwege de coronaperiode’ en wil daarom graag haar gezicht weer laten zien.
De malletband van MDVS is druk aan het repeteren voor het slagwerkconcert. Voor de coronaperiode was dit een jaarlijks terugkerend concert en dit wordt nu weer opgepakt. Samen met drie andere verenigingen, Nieuw Leven uit Steenderen, St. Radboud uit Silvolde en Apollo uit Laren, zullen leuke en verrassende slagwerkstukken gespeeld worden. De malletband van MDVS oefent nu op bijvoorbeeld ABBA, Pink, Bon Jovi en Phil Collins.
Het slagwerkconcert is op zondag 30 oktober in het St. Martinus Atrium in Doesburg en begint om 14.00 uur. De toegang voor dit concert is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.